antikasaker

Just another WordPress.com site

Tips inför loppisen

leave a comment »

Ska du på loppmarknad idag? Här får du då några tips. Kolla även blogginlägget nedan och svenskaloppisar.se för att hitta loppmarknaden nära dig.

  1. Ha bra kläder på dig, som klarar regn och kanske lera. Loppmarknader är ofta på grus – eller gräsplaner där det finns risk att smutsa ner skor och byxor.
  2. Se till att bagageutrymmet i bilen och även gärna att baksätet är tomt. Skulle du hitta en fin byrå eller en annan möbel, så är det bra att ha gott om plats.
  3. Se till att vara i god tid, så att du kan titta på sakerna innan loppisen startar. De mest attraktiva sakerna kommer troligen att försvinna ganska snabbt.
  4. Ta med gott om kontanter, mer än du tror dig behöva. Bankomater brukar inte finnas i närheten. Det kan hända att du hittar något som du verkligen vill ha och där det inte är lönt att pruta.
  5. Ta hjälp av en vän eller släkting ifall du vill köpa saker direkt vid starten, på olika ställen på loppisen. Säg till dem vad du vill köpa och ungefär vad de får bjuda i pris.
  6. Var artig och hälsa på försäljarna när du kommer fram till försäljingsborden. Det kan räcka långt när det gäller att få bra priser.
  7. Köp bara saker som du sälv tycker är snygga eller som du vet är värda mer än vad du betalar. Skräp är inte särskilt lönt att samla på sig.
  8. Tänk på att elektroniska saker inte alltid fungerar när de köps på loppis. Var försiktig ifall du köper tv-apparater eller liknande och fråga ifall de funkar. Ifall du köper äldre beslyning, kan det hända at sladdarna måste bytas av en elektriker.

http://www.modighus.se

Advertisements

Written by hnordell

July 16, 2011 at 8:47 am

Posted in Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: